MALATYA / AKÇADAĞ - Şehit Yarbay Songül Yakut Ortaokulu

Kas

Öğrenci Başarı Projemiz kapsamında Ekim ayı çalışkan öğrencileri ödüllerini öğretmenlerinin elinden aldılar.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

YAŞASIN CUMHURİYET !

Kas

ÖĞRENCİMİZ ASMİN KAYA ; İLDEKİ  RESMİ VE ÖZEL OKULLARIN KATILDIĞI YARIŞMADA MEHMET AKİF ERSOY'A MEKTUP YARIŞMASI İL BİRİNCİSİ OLDU. ÖĞRENCİMİZİ , İL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN BATTAL KANBAY VE İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN ÜMİT FIRAT BÖÇKÜN ÖDÜLLENDİRDİ. BİZİ GURURLANDIRAN ÖĞRENCİMİZİ KUTLUYORUZ.

Haz

Okulumuza ismini veren Şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nis

Müdür Yardımcısı Gülşen ÇETİNKAYA tarafından okul rehberlik çalışmaları kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize verimli ders çalışma teknikleri ile ilgili seminer verildi.

Nis

Nisan ayı İl İzleme Sınavı Okul Birincisi 8. Sınıf öğrencisi Ege Andaç KAÇİN oldu. Öğrencimizi güdülemek amacıyla okul yönetimi olarak yemeğe götürdük.

Nis

Müdür Yardımcısı Gülşen ÇETİNKAYA tarafından okul  rehberlik çalışmaları kapsamında öğrencilerimize öfke yönetimi ve kontrolü konulu seminer verildi.

Kas

Aileden sonra çocukların hayata hazırlanmasında büyük emeği geçen ogretmenler, dünyanın şekillenmesinde de en önemli etkenlerdendir. Bu yüzden yapmış olduğunuz iş, meslek olmaktan daha fazlasıdır. Öğretmenlik sabır, hoşgörü, fedakarlık isteyen, bitmeyen bir sevda, karşılık beklemeksizin verilen emek, karanlığı aydınlatmak için bitmeyen ışık kutsal bir meslek olmakla birlikte bir sanattır.

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere vefat etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm ogretmenlerimin Öğretmenler Gününü Kutluyorum.

Kas

Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında okulumuzda Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazandı. Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.